Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kerékpár alkatrészek és kiegészítők

Kedves vásárlóink!

Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy rendszereink fejlesztése miatt átmenetileg az alkatrészek nem elérhetőek webshopunkban. Bár ez időszakban online nem tudjátok megvásárolni a termékeket, de üzletünkben továbbra is megtalálhatjátok a szükséges alkatrészeket.

A rendszerfejlesztésnek köszönhetően javítani fogjuk a webshopunk funkcionalitását és felhasználói élményét.

Arra kérünk titeket, hogy amennyiben alkatrészeket szeretnétek vásárolni, látogassatok el üzletünkbe, ahol rendelkezésetekre állunk. Üzletünkben széles választékban találhatóak meg a legkülönfélébb alkatrészek, így biztosak vagyunk benne, hogy megtaláljátok a számotokra megfelelőt.

Üzletünk címe: 1054, Budapest, Báthory utca 23.

Telefonszám: +36-20/322-40-94

E-mail:  info@bravebike.hu

Főbb márkáink a teljesség igénye nélkül:

SHIMANO, SRAM, SUNRACE, XLC, KMC, CONTINENTAL MAXXIS, SCHWALBE, RITCHEY, CST, RODI, BIKEFUN, VELOTECH, ABUS, BASIL, BBB, UNIOR, POLISPORT, THULE

Elnézést kérünk az átmeneti kellemetlenségért, de biztosíthatunk titeket, hogy a fejlesztések eredményeképpen még kellemesebb és hatékonyabb vásárlási élményt fogunk nyújtani.

Köszönjük megértéseteket és türelmeteket ebben az időszakban. Bízunk benne, hogy az üzleteinkben való vásárlás során ugyanolyan elégedettek lesztek, mint az online vásárlás lehetősége mellett.

Amennyiben bármilyen kérdésetek van, kérünk, forduljatok hozzánk bizalommal.